Έτοιμα για το πρώτο κουδούνι τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων

Το πρώτο σχολικό κουδούνι χτυπάει τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία. Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές(Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) του Δήμου, έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες συντήρησης και βαφής των σχολικών κτιρίων, […]

9 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το πρώτο σχολικό κουδούνι χτυπάει τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία. Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές(Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) του Δήμου, έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες συντήρησης και βαφής των σχολικών κτιρίων, έχουν προβεί σε βελτιωτικές παρεμβάσεις, καθώς και σε εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων, κλαδέματος δένδρων, ευπρεπισμού και καθαρισμού των αύλειων χώρων, έτσι ώστε όλα τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα, ο Δήμος Θηβαίων έχει μεριμνήσει ώστε να τοποθετηθούν εγκαίρως σχολικές καθαρίστριες σε όλες τις σχολικές μονάδες, ενισχύοντας ιδιαίτερα τα ολοήμερα σχολεία διευρυμένου ωραρίου και τα ειδικά σχολεία, ώστε να υπάρχει επαρκής κάλυψη στον τομέα της καθαριότητας.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τα συνεργεία και οι υπηρεσίες του Δήμου, υπό την επίβλεψη της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Ιουλίας Κοντού, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου και προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κοβάνη,  του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη και σε συνεννόηση με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, εργάσθηκαν εντατικά ώστε να προετοιμάσουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου, ούτως ώστε να είναι έτοιμα και λειτουργικά στην έναρξη της νέας χρονιάς», δήλωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024