Ο Θ. Ζεμπίλης με Κ. Χατζηδάκη και Σπ. Πρωτοψάλτη στην εκδήλωση της Δ.ΥΠ.Α. «Ημέρα καριέρας» στη Χαλκίδα

Την 8η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) στη Χαλκίδα, επισκέφτηκαν ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Διοικητής της Δ.ΥΠ.Α. κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλης. Στόχος της Ημέρας Καριέρας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους […]

17 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την 8η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) στη Χαλκίδα, επισκέφτηκαν ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Διοικητής της Δ.ΥΠ.Α. κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλης.

Στόχος της Ημέρας Καριέρας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό. Στην εκδήλωση συμμετάσχουν 25 επιχειρήσεις από τη Χαλκίδα, από τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, την Εύβοια και την ευρύτερη περιοχή, με περισσότερες από 500 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρείες είναι μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνικές ειδικότητες, οδηγοί, αποθηκάριοι, εργάτες αποθήκης, καθώς και ειδικότητες γενικών διοικητικών και οικονομικών-λογιστικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της Δ.ΥΠ.Α παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α), οι οποίες υλοποιούνται, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024