Συνεργασία Δήμου Καρπενησίου με Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και ΣΕΓΑΣ

Στο Καρπενήσι η Σοφία Σακοράφα

5 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στόχο του Δήμου Καρπενησίου είναι να παραμείνει το Καρπενήσι αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας και γι’ αυτό τον λόγο υποδέχθηκε σήμερα την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και κορυφαία αθλήτρια Σοφία Σακοράφα για να ξεκινήσει μια μεγάλη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου και της ιστορικότερης Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ για την προετοιμασία αθλητριών και αθλητών στο Καρπενήσι, αλλά και την περαιτέρω διάδοση του αθλητισμού και των αγωνισμάτων του στίβου μέσα στις σχολικές κοινότητες.

Η έναρξη των δράσεων της προγραμματικής αυτής συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΓΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου έγινε με το 1ο Καμπ των αναπτυξιακών κατηγοριών που ξεκίνησε την Πέμπτη 1 και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 με κυρίαρχο σύνθημα «καλλιεργούμε τον άνθρωπο μέσα στον αθλητή» και τη συμμετοχή 37 αθλητών/ τριών και 13 προπονητών.

Το πρόγραμμα του Καμπ περιλαμβάνει καθημερινές ομαδικές προπονήσεις κυρίως στους δασικούς δρόμους των βουνών του Νομού Ευρυτανίας, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά και την ελευθερία της προπόνησης στη φύση αλλά και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος που αναπτύσσεται μέσα από αυτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024