Τον Γιάννη Οικονόμου συνάντησε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας

Τι συζητήθηκε

28 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας είχε το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση συζητήθηκαν εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, οι προοπτικές και οι δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Οικονόμου: «Σήμερα το πρωί είχα τη χαρά να έχω μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του #Εμπορικού_Συλλόγου_Λαμίας. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης. Θα είμαι στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Ήταν μία συζήτηση που δεν έμεινε μόνο στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά επικεντρώθηκε στις δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης. Προοπτικές ανάπτυξης που αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενήσαμε τον Σεπτέμβριο στον τόπο μας, το EKO Acropolis Rally και τη #LamiaExpo. Με δεδομένη την έντονη οικονομική και τουριστική επίδραση η #Λαμία διαθέτει όλα εκείνα τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν ένα σημαντικό πόλο έλξης στην καρδιάς της Κεντρικής Ελλάδας. Ο κόσμος της αγοράς, οι άνθρωποι της προκοπής, πάρά το ομολογουμένως ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, δεν το βάζουν κάτω. Η #Λαμία, χρειάζεται ένα τοπικό ολιστικό σχέδιο, που θα καλύπτει κάθε πλευρά της τοπικής ζωής σε όλο το Νομό. Ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη του τη διάσταση του δημογραφικού προβλήματος και δεν θα μένει στο σήμερα, αλλά θα στοχεύει στο αύριο.  Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για όλους αποτελεί πάγια δέσμευση της #Κυβέρνησης μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023