Αγιασμός στην Α/βάθμια Εκπαίδευση Ευβοίας από τον Χαλκίδος Χρυσόστομο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του Διευθυντού Α/βάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, μετέβη στα γραφεία της Διευθύνσεως, όπου προέστη στον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους. Τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο πλαισίωσαν οι Ιερείς της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας και Πρωτοπρεσβ. […]

3 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του Διευθυντού Α/βάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, μετέβη στα γραφεία της Διευθύνσεως, όπου προέστη στον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο πλαισίωσαν οι Ιερείς της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας και Πρωτοπρεσβ. Χαράλαμπος Ταραμίγκος και ο Διάκ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ παρόντες ήταν όλα τα μέλη του προσωπικού της Διευθύνσεως Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Ευχαριστώντας για την πρόσκληση και την συμμετοχή όλων στον Αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε να είναι κάτοχοι της ανθρώπινης σοφίας, της διδακτικής επιστήμης, αλλά να μην παύσουν να επιδιώκουν και την άνωθεν, την θεϊκή, η οποία δεν σοφίζει απλώς τους ανθρώπους αλλά τους οδηγεί στην επίγνωση της σωτηριώδους αληθείας του Χριστού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023