Η Ένωση Αστυνομικών Βοιωτίας στηρίζει την παραδοσιακή οικογένεια

300 ευρώ

6 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας (Ε.ΑΣ.Υ.Β.) αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή της προς την παραδοσιακή οικογένεια, με επίδομα τέκνου, προς μέλος της ένωσης που είχε δύο δίδυμα κοριτσάκια.

Η Ε.ΑΣ.Υ.Β. έχει δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 18.000 ευρώ στους συναδέλφους της, ως επιβράβευση για τα νέα μέλη των οικογενειών τους.

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας στηρίζει εμπράκτως την παραδοσιακή Οικογένεια και τα μέλη της, τα οποία έχουν την ευλογία να τεκνοποιήσουν.

Εδώ και έξι έτη αποδίδουμε το επίδομα τέκνου της τάξης των 300 ευρώ για κάθε νέο μέλος το οποίο έρχεται στη μεγάλη Αστυνομική μας Οικογένεια.

Μέχρι σήμερα περισσότερα από 18.000 ευρώ, προερχόμενα από τις συνδρομές των μελών μας, έχουν αποδοθεί στους συναδέλφους μας ως επιβράβευση για τα νέα μέλη των Οικογενειών τους.

Διπλή η ευλογία, η χαρά μας και το επίδομα τέκνου όταν πρόκειται για δίδυμα πανέμορφα κοριτσάκια! Υγεία και κάθε ευτυχία στη ζωή τους, η Ένωση μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.» αναφέρει η Ενωση σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023