Μήνυμα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας από τον Γιάννη Σαρακιώτη για την επέτειο του «Όχι»

Tο σθένος και το φρόνημα του λαού μας δοκιμάζονται και η Ελλάδα στέλνει και πάλι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης το μήνυμα της σταθερότητας

28 Οκτωβρίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μήνυμα ενότητας και εθνικής ομοψυχίας απηύθυνε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.–Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα και Τεχνολογία Γιάννης Σαρακιώτης, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Όπως ανέφερε ο κ. Σαρακιώτης:

«82 χρόνια μετά το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και στη μισαλλοδοξία, παραμένει άσβεστο και διαχρονικό το μήνυμα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας. 82 χρόνια μετά, οι αγώνες των Ελλήνων στα βουνά της Αλβανίας αποτελούν φάρο ελπίδας και μαχητικότητας, ιστορικό παράδειγμα ηρωισμού και πυγμής ενάντια σε κάθε επιβουλή της ανεξαρτησίας μας.

Σήμερα, σε μια ακόμη ιστορική συγκυρία, το σθένος και το φρόνημα του λαού μας δοκιμάζονται και η Ελλάδα στέλνει και πάλι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης το μήνυμα της σταθερότητας, του σεβασμού στην εθνική ανεξαρτησία και της απαρέγκλιτης τήρησης των αρχών του Διεθνούς Δικαίου. Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα υπερηφάνειας, μνήμης, ενότητας και εθνικής ομοψυχίας, ταυτισμένη με μία από τις λαμπρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024