Στερεά: Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά κατά τον έλεγχο της ΕΛΑΣ

Έξι άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, από χθες (10-10-2022) βραδινές ώρες έως σήμερα (11-10-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς […]

11 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Έξι άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, από χθες (10-10-2022) βραδινές ώρες έως σήμερα (11-10-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (2 άτομα), της Ο.Π.Κ.Ε του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ειδικότερα, σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, άνευ ιατρικής συνταγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί θα είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024