Στη διάθεση των κατοίκων το ιατρείο Ροβιών

Μια σημαντική είδηση ξεκίνησε τη μέρα ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης. Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε, μέσω σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της Κοινότητας των Ροβιών στην Εύβοια το αγροτικό ιατρείο, μετά τις πολύ σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί από την περσινή καταστροφή. Ειδικότερα, […]

14 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μια σημαντική είδηση ξεκίνησε τη μέρα ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε, μέσω σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της Κοινότητας των Ροβιών στην Εύβοια το αγροτικό ιατρείο, μετά τις πολύ σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί από την περσινή καταστροφή.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαπουρνιώτης επισήμανε πως το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από ιδιωτική εταιρεία, η οποία χορήγησε στον Δήμο το ποσό που απαιτούνταν και αναλυτικότερα αναφέρει : «Το Καλημέρα. Ολοκληρώθηκε κ παραδίδεται στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της Κοινότητας των Ροβιών το αγροτικό ιατρείο πλήρως επισκευασμένο μετά τις πολύ σοβαρές ζημιές που είχε υποστεί από την περσινή καταστροφή!! Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από ιδιωτική εταιρεία η οποία χορήγησε στον Δήμο το ποσό που απαιτούνταν!!  Συνεχίζουμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024