Το ΚΑΠΗ της Θήβας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Με εκκλησιασμό μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη και με μουσική εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο «Τζάκι», το ΚΑΠΗ της Θήβας γιόρτασε το Σαββατοκύριακο την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, τα ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους […]

4 Οκτωβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με εκκλησιασμό μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη και με μουσική εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο «Τζάκι», το ΚΑΠΗ της Θήβας γιόρτασε το Σαββατοκύριακο την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Έπειτα από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, τα ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους και οργανώνουν δραστηριότητες και δράσεις για τους ηλικιωμένους.

Την εκδήλωση στο «Τζάκι» τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων, κ. Ευαγγελία Τζουβελέκη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης και η πρόεδρος της Κοινότητας Ελεώνα, κ. Δέσποινα Κατσέλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη ΔΣ του ΔΟΘ, καθώς και η διευθύντρια του ΔΟΘ, κ. Σέρκα Μουλκιαρώτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024