Δήμος Θηβαίων: Βράβευση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Αναγνωρίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και την παρουσία του στην Περιφέρεια Ένωσης Δήμων(ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας επί 12 έτη, εκπροσωπώντας τον Δήμο Θηβαίων, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας απένειμε τιμητικό βραβείο στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη. Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Χατζησταμάτη ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καρπενησίου, κ. Γεώργιος. Η βράβευση […]

14 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Αναγνωρίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και την παρουσία του στην Περιφέρεια Ένωσης Δήμων(ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας επί 12 έτη, εκπροσωπώντας τον Δήμο Θηβαίων, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας απένειμε τιμητικό βραβείο στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη.

Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Χατζησταμάτη ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καρπενησίου, κ. Γεώργιος.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του τακτικού συνεδρίου της ΠΕΔ, το οποίο διεξήχθη στο διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα, βουλευτών και δημάρχων της Στερεάς Ελλάδας, καθώς και πλήθους αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ βαθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024