Eξαφάνιση 8χρονης και του αδελφού της από δομή φιλοξενίας στη Θήβα

Από τις στις 24 Σεπτεμβρίου 2022

3 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση ενός 8χρονου κοριτσιού και του 27χρονου αδελφού της, από δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή της Θήβας.

Πρόκειται για την Φατμά Λούνες και τον Σουλεϊμάν Λούνες με καταγωγή από την Συρία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Έκτοτε, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους, σήμερα στις 2/11/2022 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που χαρακτηρίζουν την εξαφάνιση ως επικίνδυνη.

Η Φατμά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο Σουλεϊμάν έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024