,

Γκλέτσος: Είμαι σε δύσκολη φάση της ζωής μου-Η απάντηση στον Γιάννη Μπέζο (βίντεο)

Για τις «καμπύλες» της ζωής, ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας αλλά και για το αν θα έγραφε την αυτοβιογραφία του, μίλησε ο ηθοποιός και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος.

23 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο δημοφιλής ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική συχνότητα του OPEN και την εκπομπή «Εμείς», όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του αλλά και την αγάπη του για τη Στερεά Ελλάδα, το προβλήματα υγείας και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του.

«Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες…. Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός ερωτηθείς για το πως σχολιάζει δήλωση του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεν θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που δεν έχει βγάλει δραματική σχολή, ανέφερε πως « Πάρα πολύ μεγάλα ταλέντα σε όλα τα πλάτη και μήκη της τέχνης μας έχουν δείξει πως είναι ιδιοφυίες. Ο Χατζηχρήστος για παράδειγμα δεν είχε πάει σε σχολή».

«Δε θα έκανα με τίποτα την αυτοβιογραφία μου. Ποτέ. Ό,τι κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μη θέλουν να τους εμπλέξω μέσα στη ζωή μου. Αυτό που κάνουν μερικοί μπορώ να τρελαθώ. Τι λέτε ρε; Είστε σοβαροί; Τι είναι αυτά; Αυτά θεωρώ ότι είναι ξεφτίλα μεγάλη» πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

<iframe src=”https://www.tvopen.gr/embed/145635” style=”border:0″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”> </iframe>

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024