Κινητοποιήσεις στις 28 Νοέμβρη αν δεν επιστρέψουν οι 6 απολυμένοι

Από την «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ» στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας

23 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη αν δεν επιστρέψουν στην εργασία οι 6 απολυμένοι από την «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ» στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, «αν δεν επιστρέψουν στην εργασία οι 6 συνάδελφοι που απολύθηκαν από το δουλεμπορικό γραφείο της “ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ”, την Δευτέρα 28/11/22 προχωράμε σε τετράωρη στάση ανά βάρδια (τις τέσσερις τελευταίες ώρες) σε συντονισμό με την απόφαση του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ».

Στο ίδιο πλαίσιο, σημειώνει ότι «το πρωί της ίδιας μέρας στις 11 π.μ. στη διασταύρωση Μαρτίνου όλοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με τις οικογένειές μας και τους κατοίκους της περιοχής μας θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας».

«Όλοι μαζί, μια γροθιά, θα νικήσουμε», επισημαίνει το Συνδικάτο, υπογραμμίζοντας ότι, «το δουλεμπορικό γραφείο της ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ με τις πλάτες όλων των κυβερνήσεων έχει βγάλει ένα σκασμό χρήματα σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα μέσα από την εργασία των εργαζομένων. Για ακόμη μία φορά εκβιάζει απολύοντας εργαζόμενους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Φεβρουαρίου 2024