,

Λαμία: Παραδόθηκαν σε χρήση τα τρία πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα τένις

Στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας

9 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ένα ακόμη «αθλητικό στολίδι», πλήρως επισκευασμένο και ανακαινισμένο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, παραδόθηκε προς χρήση στους αθλητές του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης αλλά και τους δημότες της Λαμίας, διευρύνοντας το υπάρχον αθλητικό δίκτυο του Χαλκιοπούλειου Αθλητικού Συγκροτήματος.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ριζική αναδόμηση των γηπέδων τένις με εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και επισκευής που κρίθηκε επιτακτική λόγω των μεγάλων φθορών που είχαν υποστεί με το πέρασμα του χρόνου.

Τα τρία αναβαθμισμένα και πλήρως λειτουργικά γήπεδα τένις προσδίδουν μια νέα μεγάλη αθλητική προοπτική σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο με τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων αλλά κυρίως αποτυπώνουν το σχέδιο και το όραμα του Δήμου Λαμιέων για την υλοποίηση ενός τεράστιου αθλητικού προγράμματος που θα απολαμβάνουν οι αθλούμενοι και οι δημότες.

Τα ανακαινισμένα γήπεδα τένις επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δημήτρη Τζούφλα και Γιάννη Ζωγράφο. Μάλιστα ο Δήμαρχος ανέλαβε και αθλητική δράση παίρνοντας μια ρακέτα κάνοντας αρκετά σερβίς με αθλητές ενώ περιηγήθηκε στα ανακαινισμένα κορτ από τον Πρόεδρο του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης Γιώργο Μανόπουλο καθώς και από μέλη του Δ.Σ του σωματείου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας και η δημιουργία ασφαλών διεξόδων για τα παιδιά, τους νέους, αλλά και για όλους τους πολίτες, είναι βασική  προτεραιότητά μας.

Ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και εν γένει η παιδεία, αποτελούν θεμελιώδεις βάσεις στο έργο μας προκειμένου να οικοδομήσουμε το μέλλον της νεολαίας μας. Θέλουμε τους Λαμιώτες και τις Λαμιώτισσες κοντά στο αθλητισμό σε μια προσπάθεια της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της δημιουργίας μιας σπουδαίας παρακαταθήκης για το αθλητικό δυναμικό της πόλης μας.

Ασφαλώς όμως η συντήρηση και η προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι ευθύνη όλων προκειμένου να διατηρήσουμε τους χώρους αυτούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024