O Λειβαδίτης δικηγόρος Θ. Παντρευτής πέτυχε την πρώτη, πανελλαδική «νίκη» των συμβασιούχων «κόβιντ» του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας υποδέχεται με ενθουσιασμό την απόφαση 66/2022 του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που αφορά την αγωγή των συμβασιούχων «κόβιντ» του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας σύμφωνα με την οποία η αγωγή γίνεται δεκτή και όλοι οι εργαζόμενοι (11 τον αριθμό), γίνονται αορίστου χρόνου!  Αυτή η απόφαση αποτελεί μία μεγάλη νίκη, που δίνει δύναμη […]

16 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας υποδέχεται με ενθουσιασμό την απόφαση 66/2022 του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που αφορά την αγωγή των συμβασιούχων «κόβιντ» του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας σύμφωνα με την οποία η αγωγή γίνεται δεκτή και όλοι οι εργαζόμενοι (11 τον αριθμό), γίνονται αορίστου χρόνου! 

Αυτή η απόφαση αποτελεί μία μεγάλη νίκη, που δίνει δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσει ο αγώνας ακόμη πιο δυναμικά για τη δικαίωση όλων των εργαζομένων σε κάθε πόστο.

Αποτελεί δικαίωση του αγώνα και της συνέπειας του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, αλλά και των  συμβασιούχων που εμπιστεύθηκαν το Σύλλογο γνωρίζοντας ότι στηρίζει κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί το αυτονόητο: μόνιμη και σταθερή εργασία, με αξιοπρέπεια και ανθρώπινες συνθήκες, χωρίς να καμία έκπτωση στις αρχές και στις πάγιες θέσεις.

Αδιαπραγμάτευτα δίπλα στους εργαζόμενους, χωρίς διαχωρισμούς και κομπιάσματα!!

Στο σημείο αυτό, ένα  ευχαριστώ στον δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Σύλλογο στο δικαστήριο, τον κ. Παντρευτή Αθανάσιο για την δυναμική και ουσιαστική εκπροσώπηση των εργαζομένων καθώς και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας για τη στήριξή του με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ψηφίσματος υπέρ των εργαζομένων συμβασιούχων, που αποδέχτηκε ότι ο καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Τους καλούμε να μείνουν σταθεροί δίπλα μας, ώστε να υποδεχθούμε μαζί τους συναδέλφους εργαζομένους αορίστου χρόνου, στην εργασία τους και τα καθήκοντά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024