To Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας «ανεβαίνει» στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2022.

16 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας δυο στοχευμένες δράσεις.

Η 1η αφορά στην «οινική» παρουσίαση της Φθιώτιδας, όπου μέσα από ένα δίωρο event, θα παρουσιάσουμε τα τοπικά μας κρασιά και τις ποικιλίες οίνου στο ευρύ κοινό, θα φέρουμε σε επαφή τους επισκέπτες με τα οινοποιεία μας, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα που αναδεικνύουν τον οίνο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η 2η εκδήλωση αφορά στην παράθεση γεύματος σε διακεκριμένους δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδος, με σκοπό να γνωρίσουν τον τόπο, τα προϊόντα και τη Φθιώτιδα ως προορισμό τουρισμού και γαστρονομίας, έτσι ώστε να μεταφέρουν γεύσεις, αρώματα και εικόνες διαφημίζοντας την περιοχή  μέσα από τα συγκεκριμένα media. Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το μεσημέρι σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική ανάρτηση το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αναφέρει : «Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ώρα 13:00 με 15:00,  στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (περίπτερο 15 ισόγειο, stand 22), θα περιηγηθούμε οινικά και γευστικά στη Φθιώτιδα, θα παρουσιάσουμε τα τοπικά μας κρασιά και τις ποικιλίες οίνου στο ευρύ κοινό συνοδεία τοπικών εδεσμάτων που αναδεικνύουν τον οίνο και θα φέρουμε σε επαφή τους επισκέπτες με τα οινοποιεία μας.

Σας περιμένουμε όλους να γευθείτε τη Φθιώτιδα στο… ποτήρι!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024