Ξεκινούν οι εργασίες οδοποιίας στις Κοινότητες Ερατεινής και Πανόρμου

Ο Δήμος Δωρίδος συνεχίζει την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος

16 Νοεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

«Ο Δήμος Δωρίδος  αξιοποιεί κάθε πόρο μέσω των προγραμμάτων για την πραγματοποίηση μεγάλων έργων, παράλληλα όμως  με σταθερό ρυθμό προχωρά και στην εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος μέσω της απορρόφησης των πιστώσεων της ΣΑΤΑ. Αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη εργάζονται καθημερινά για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει». 

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου βελτίωσης της οδοποιίας στις Δημοτικές Κοινότητες Ερατεινής και Πανόρμου,  προϋπολογισμού 37.200 ευρώ και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες που έχουν ως στόχο  τη βελτίωση της  βατότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Στην Κοινότητα Πανόρμου θα γίνει διαμόρφωση του δρόμου με εκσκαφές και επιχώσεις και στη συνέχεια θα τσιμεντοστρωθεί, ενώ στην Κοινότητα της Ερατεινής  στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης θα ασφαλτοστρωθούν δρόμοι που είναι έτοιμοι, διαμορφωμένοι με πεζοδρόμια και υπόβαση.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών ορίζεται στις 120 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από τακτικά έσοδα του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024