Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) Ελένη Αϊδίνη. «Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φώτα της Φάτνης και του γιορτινού διακόσμου στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σε μια […]

21 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πραγματοποιήθηκε χθες, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) Ελένη Αϊδίνη.

«Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φώτα της Φάτνης και του γιορτινού διακόσμου στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σε μια περίοδο, που οι υγειονομικές δυσκολίες δεν έχουν εκλείψει, καθώς εκτός από τα περιστατικά κορονοϊού, έχουμε και πολλά κρούσματα γρίπης, ιώσεων.

 Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ένα από τα πλέον σύγχρονα Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί καλά, χάρη στους Γιατρούς, το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, που καθημερινά στις πρωτόγνωρες αυτές υγειονομικές συνθήκες, δίνουν τη μάχη για να προσφέρουν τις καλύτερες, κατά το δυνατό, υπηρεσίες για την υγεία και τη φροντίδα των ασθενών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024