Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ζέλι

"Είναι η ομορφότερη περίοδος του χρόνου! Ελάτε να τη χαρούμε όλοι μαζί... "

14 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε μία κατάμεστη πλατεία, γεμάτη κόσμο, προσμονή και θαλπωρή, άναψε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Ζέλι, δίνοντας το έναυσμα των εορταστικών μας εκδηλώσεων.

Μία όμορφη βραδιά, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ζελίου.

“Δώσαμε φως στην πλατεία του χωριού και μαζί με το δέντρο ανάψαμε και την ελπίδα… Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από γλυκίσματα που πρόσφεραν τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Ζελίου, στα οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον υπέροχο στολισμό και τις εύγευστες παρασκευές.

Τα χωριά μας, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σας περιμένουν όλους, ετεροδημότες και επισκέπτες, να τους δώσετε ζωή, ενώ οι ακούραστοι σύλλογοί μας, με την αρωγή του Δήμου, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και μας υπόσχονται μαγικές στιγμές.

Είναι η ομορφότερη περίοδος του χρόνου! Ελάτε να τη χαρούμε όλοι μαζί… “, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023