,

Δώρο για την κολλητή; 3 tips για να επιλέξετε και 2 ιδέες

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο

29 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Για πολλές από εμάς το να κάνουμε δώρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Και η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη όταν πρόκειται για την κολλητή μας. Είμαστε πάντα σίγουρες πως περιμένει κάτι φαντασμαγορικό από εμάς.

Σε περίπτωση που πρόκειται να βρεθείτε στη δύσκολη θέση του να πρέπει να βρείτε ένα καλό δώρο για την κολλητή σας, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να σκεφτείτε μερικά από τα παρακάτω. Μην φύγετε πολύ νωρίς, γιατί σας έχουμε και 2 φοβερές ιδέες για δώρα που μπορείτε να κάνετε.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο

  1. Ακούστε προσεκτικά τη φίλη σας

Ακούστε προσεκτικά τη φίλη σας, γιατί μπορεί να σας δώσει από μόνη της στοιχεία για το τι μπορεί να χρειάζεται. Ή όσα μπορεί να της αρέσουν. Αν γνωρίζετε πως της λείπουν ορισμένα πράγματα, μπορείτε να της τα προσφέρετε.

  1. Δεν είναι ένα δώρο για εσάς

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν είναι ένα δώρο για εσάς. Πολύ συχνά πέφτουμε στην παγίδα να αγοράζουμε πράγματα τα οποία θα άρεσαν σε εμάς. Η κολλητή σας μπορεί να έχει πολύ διαφορετικό γούστο από το δικό σας. Επομένως, δώστε βάση σε όσα αρέσουν σε εκείνη. Επίσης, μην επιλέξετε κάτι απλά για να κάνετε καλή εντύπωση. Διαλέξτε κάτι που θα έχει νόημα για εκείνη.

  1. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε μια εκτενή αναζήτηση. Μην κάνετε την πρώτη και πιο εύκολη επιλογή. Σκεφτείτε το «γιατί» πίσω από το δώρο που θέλετε να κάνετε, ώστε να καταλήξετε με κάτι στο οποίο δώσατε σκέψη και χρόνο. Έτσι, θα έχει και μεγαλύτερη αξία για τον άνθρωπο που θα το λάβει.

Ιδέες για δώρο

Είναι η στιγμή που περιμένατε. Ας δούμε δύο ιδέες για δώρο που μπορεί να σας εμπνεύσουν και για άλλες.

Η μία έχει να κάνει με ένα λίγο διαφορετικό προϊόν. Η δεύτερη, με μια ολόκληρη εμπειρία. Αλλά και οι δύο επιλογές προσφέρουν φροντίδα την οποία μπορεί η κολλητή σας να χρειάζεται.

  1. Redken

Αν γνωρίζετε πως δυσκολεύεται πολύ με τα μαλλιά της τα οποία φριζάρουν, είναι αδύναμα ή ξηρά κ.ο.κ. ένα σετ δώρου με προϊόντα Redken θα την κάνει να σας λατρέψει. Επειδή τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας περιέχουν μοναδικά συστατικά, συμβάλλουν στην αποτελεσματική προστασία των μαλλιών και στην επιδιόρθωσή τους. Παρέχουν στον οργανισμό τα αντιοξειδωτικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται ενώ βοηθούν στο να είναι τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο υγιή, αλλά και πιο λαμπερά. Αν πάλι η φίλη σας αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα με τα μαλλιά της όπως η τριχόπτωση, αναζητήστε την σειρά Kérastase Genesis και κάντε την να χαμογελάσει ξανά!

  1. Μασάζ

Το μασάζ είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι ένα εξαιρετικό δώρο, καθώς θα βοηθήσει την φίλη σας να αποφορτιστεί, να χαλαρώσει απόλυτα και να ξεγνοιάσει για λίγο. Είναι επίσης ιδιαίτερο δώρο και σίγουρα θα το θυμάται για καιρό.

Το κοινό σε αυτά τα δύο δώρα είναι πως αναδεικνύουν ότι έχετε σκεφτεί τι μπορεί πραγματικά να χρειάζεται η φίλη σας. Αν είναι απογοητευμένη που δεν μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της όπως θέλει, το σετ περιποίησης μαλλιών είναι η τέλεια λύση, ενώ αν είναι εξουθενωμένη από τη δουλειά και πολύ στρεσαρισμένη, το μασάζ θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023