,

Επιταγές στη Μητρόπολη Θηβών από το Αλουμίνιον της Ελλάδος του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης

21 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στα Γραφεία της Μητρόπολης, στη Λιβαδειά η εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» κ. Αντιγόνη Κατσανάκη, παρέδωσε στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Θανάσου και στους συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολης «Η ΑΡΩΓΗ», επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λιβαδειάς, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, καθώς και για τους φοιτητές που στηρίζει η Μητρόπολη.

Ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γεώργιου την κ. Κατσανάκη, για την στήριξη της εταιρείας στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ζήτησε να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023