,

Μία υπέροχη θεατρική παράσταση με πολλά μηνύματα στον Δήμο Δωρίδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις που προγραμμάτισε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδος, με αφορμή τη γιορτή  των Χριστουγέννων, δίνοντας σε όσους τις παρακολούθησαν, και κυρίως στα παιδιά, την ευκαιρία να εισπράξουν σημαντικά μηνύματα ζωής. Το υπέροχο θεατρικό έργο «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου, από την Παιδική Σκηνή Θεάτρου «Ο ΘΕΣΠΙΣ», ανέβηκε στο Δημαρχείο […]

21 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις που προγραμμάτισε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδος, με αφορμή τη γιορτή  των Χριστουγέννων, δίνοντας σε όσους τις παρακολούθησαν, και κυρίως στα παιδιά, την ευκαιρία να εισπράξουν σημαντικά μηνύματα ζωής.

Το υπέροχο θεατρικό έργο «Ο Φιλάργυρος» του Μολιέρου, από την Παιδική Σκηνή Θεάτρου «Ο ΘΕΣΠΙΣ», ανέβηκε στο Δημαρχείο Λιδωρικίου και στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ευπαλίου, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου. Θύμισε σε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, τις αξίες που συνδέονται με την περίοδο των Χριστουγέννων, προσφέροντας άφθονο γέλιο, αλλά και μηνύματα με νόημα, όπως αυτό της ειρήνης, της φιλίας, της αλληλεγγύης, του σεβασμού στο περιβάλλον και πολλά ακόμα.

Ο Δήμος Δωρίδος υποδέχεται την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με τον καθιερωμένο στολισμό, τις αξιόλογες εκδηλώσεις των συλλόγων της περιοχής μας και στέλνει σε όλους μήνυμα ελπίδας με θετική διάθεση και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024