Νεκρός ο 78χρονος που “καρφώθηκε” σε κάγκελο στην αυλή του σπιτιού του στην Ιστιαία

Είχε διακομιστεί στο Γ.Ν. Λαμίας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, όπου για έξι ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

6 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Απεβίωσε ο άτυχος 78χρονος άνδρας, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), είχε ένα ανατριχιαστικό ατύχημα στην αυλή του σπιτιού στην Εύβοια, όταν παραπατώντας σκόνταψε και καρφώθηκε με το κεφάλι στην αιχμή κάγκελου της μισάνοιχτης αυλόπορτας.

Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε μετά από «τιτάνιο αγώνα» της Πυροσβεστικής, η οποία εκλήθη να διαχειριστεί το πρωτοφανές περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.  Εξίσου τιτάνιος υπήρξε και ο αγώνας των διασωστών – γιατρών, που κατάφεραν δύο φορές στο δρόμο να τον επαναφέρουν στη ζωή, των γιατρών στο ΚΥ Ισταιαίας, που κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, ώστε να παραδοθεί στις 19:30’ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ. Η κατάστασή του όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή και εν τέλει κατέληξε.

Αναμφισβήτητα ο σοκαριστικός αυτός θάνατος ανέδειξε με τραγικό τρόπο το ζήτημα της έλλειψης ασθενοφόρων στη βόρεια Εύβοια, για το οποίο γίνεται και γίνεται λόγος σταθερά το τελευταίο διάστημα.  Οι πολίτες της Βόρειας Εύβοιας δηλώνουν ανήσυχοι για το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου, δεδομένης της βλάβης που ακινητοποίησε το ένα και μοναδικό όχημα που εξυπηρετούσε την περιοχή και ζητούν την άμεση λύση του προβλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024