Ρουμανία: Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο με 47 Έλληνες-Ένας νεκρός και 22 τραυματίες

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες, κοντά στο Βουκουρέστι.

23 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό άνδρα και 22 τραυματίες σημειώθηκε στη Ρουμανία με λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι και ιστοσελίδα Οbservator Antena 1, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έχει ανακοινώσει ότι δύο άτομα βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας εκ των οποίων σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

“Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή”, μεταδίδει το κανάλι Digi 24.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Ρουμανίας:

Σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Τροχαία ενημερώθηκε για ένα τροχαίο στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου.

Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023