Το χριστουγεννιάτικο δώρο της Mytilineos

Στις 14 Δεκεμβρίου, όταν οι άλλοι επιχειρηματικοί όμιλοι διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα πάρτι, ο Όμιλος Mytilineos ανακοινώνει τη δική του μεταμόρφωση, το συνολικό σχέδιο μετασχηματισμού του. Προφανής στόχος η δημιουργία αξίας για τους μετόχους. Προφανής μέθοδος (πληροφορίες αναφέρουν) ένα spin off και η εισαγωγή μιας θυγατρικής σε κάποιο μεγάλο χρηματιστήριο του εξωτερικού… Πιθανότερη εξέλιξη είναι η απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου από τον Όμιλο και τη δημιουργία μίας θυγατρικής. Η Mytilineos θέλει […]

7 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στις 14 Δεκεμβρίου, όταν οι άλλοι επιχειρηματικοί όμιλοι διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα πάρτι, ο Όμιλος Mytilineos ανακοινώνει τη δική του μεταμόρφωση, το συνολικό σχέδιο μετασχηματισμού του.

Προφανής στόχος η δημιουργία αξίας για τους μετόχους.

Προφανής μέθοδος (πληροφορίες αναφέρουν) ένα spin off και η εισαγωγή μιας θυγατρικής σε κάποιο μεγάλο χρηματιστήριο του εξωτερικού…

Πιθανότερη εξέλιξη είναι η απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου από τον Όμιλο και τη δημιουργία μίας θυγατρικής. Η Mytilineos θέλει να πρωταγωνιστήσει και στα έργα υποδομών.

Το 2022 ολοκλήρωσε  την παράκαμψη Αμφιλοχίας, κέρδισε τον διαγωνισμό για την παράκαμψη Χαλκίδας, και θα  υπογράψει τη σύμβαση για το Flyover Θεσσαλονίκης, μαζί με την ΑΒΑΞ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024