Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2023 στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Σε θετικό κλίμα, με 21 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά, εγκρίθηκε στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας ο προϋπολογισμός για το 2023, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κάτω Τιθορέας. Πιο συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, σε σύνολο 22 από τους 27 […]

18 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε θετικό κλίμα, με 21 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά, εγκρίθηκε στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας ο προϋπολογισμός για το 2023, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κάτω Τιθορέας.

Πιο συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, σε σύνολο 22 από τους 27 ψηφίσαντες, λόγω 5 απουσιών, λαμβάνοντας, μία μόνο αρνητική ψήφο και 21 υπέρ.

Το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα τη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευρεία πλειοψηφία, αφού, όπως ανέφερε «για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου έφτασε προς ψήφιση στο ΔΣ προϋπολογισμός τέτοιου ύψους και συγκεκριμένα 24.238.113,48€, ισοσκελισμένος, που να συμπεριλαμβάνει το σύνολο σχεδόν του Τεχνικού Προγράμματος.»

Για να συνεχίσει η Δήμαρχος: «Ένας προϋπολογισμός που αντικατοπτρίζει το νοικοκύρεμα του Δήμου μας, τη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη συνεργασία που μας διέπει ως Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του τόπου μας οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, προγραμματίσαμε, δεσμευτήκαμε. Σήμερα, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες και οικονομικές δυσχέρειες, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται και τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται και αισθανόμαστε υπερήφανοι μα και δυνατοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση.»

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους ξεκίνησε με την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από την Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Πόρρο, με την  ευλογία του Πατέρα Ευάγγελου Τσαπρούνη, ενώ το φλουρί έτυχε ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρης Κουτρομάνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2023