Δεν ήθελαν να χάσουν και δεν… νίκησαν Λεβαδειακός και Λαμία

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και... εξουδετερώθηκαν.

22 Ιανουαρίου 2023

του/της Newsroom

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 για τη 19η αγωνιστική της Super League σε ένα αποτέλεσμα που δεν χαλάει κανέναν εκ των δύο μετά και την ήττα του Ιωνικού αφού αύξησαν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και η Λαμία στο δεύτερο αλλά υπήρξε… αλληλοεξουδετέρωση.

Ο παίκτης του Λεβαδειακού Γιώργος Νίκας (2Α) και ο παίκτης της Λαμίας Νίκος Βέργος (Α), διεκδικούν την μπάλα (Φωτο ΑΠΕ – Π. Πραγιάννης)

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Λεβαδειακό ο Γιασμινκο Βέλιτς. Στην εστία ι Στογιάνοβιτς και οι Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παναγιώτου στην άμυνα. Μεχία, Νίκας στα χαφ, οι Βρακάς, Μουτίνιο, Τορό στη μεσοεπιθετικη τριαδα και ο Δούμτσιος σέντερ φορ.

Ίδια διάταξη και για τη Λαμία από τον Σάββα Παντελίδη. Ο Σαράνοφ στην εστία και οι Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμπαντά στην τετράδα της άμυνας. Σλίβκα, Μπεχαράνο στα χαφ με τους Τσιλούλη, Ρόμανιτς, Νουνιες στη μεσοεπιθετικη τριπλέτα και ο Βέργος στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024