Έτοιμα όλα για το καρναβάλι στη Στυλίδα – Επιστρέφει μετά από χρόνια!

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

11 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων του Δήμου Στυλίδας και σε άψογο κλίμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο, συνάντηση εργασίας για τον προγραμματισμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2023.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 επιστρέφει μετά από χρόνια, η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και γκρουπ στην πόλη της Στυλίδας με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων, των φορέων αλλά και μικρότερων και μεγαλύτερων ομάδων από όλο το δήμο, ενώ θα τρέξουν και παράλληλες εκδηλώσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Στη μεγάλη παρέλαση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μικροί και μεγάλοι οι οποίοι θα ενταχθούν στα γκρουπ σύμφωνα με τους κανόνες που θα αποφασισθούν σε νέα συνάντηση την επόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και θα ανακοινωθούν αμέσως μετά. Επιπλέον, στη συνάντηση θα αποφασισθούν τα «θέματα» και το συνολικό ύφος της παρέλασης μετά από την κατάθεση των προτάσεων των ομάδων που θα συμμετέχουν.

“Μέσα από εποικοδομητικές συναντήσεις και με πολύ καλή διάθεση, συλλογικά, από άκρη σε άκρη του Δήμου Στυλίδας, επιδιώκουμε, να τον καθιερώσουμε ως προορισμό και πόλο έλξης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Ενωμένοι, συνεχίζουμε δυναμικά!”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Χρήστος Αλεξίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024