Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας έκοψαν την πίτα τους

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα, στο Εστιατόριο - Ταβέρνα "Παρνασσός" στην Κάτω Τιθορέα οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους.

30 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Υπάλληλοι, Δημοτική Αρχή και Πρόεδροι Κοινοτήτων, η δεύτερη οικογένειά μας, αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, στην μετά πανδημίας εποχή, και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευημερία, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις έγνοιες και τα προβλήματα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μια βραδιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του Δήμου, αφού είναι εκείνοι που σε καθημερινή βάση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τον πολίτη, αλλά και να στηρίξουν το δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση και τους υπαλλήλους του καταστήματος “Παρνασσός” για τη φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση, καθώς επίσης και τους μουσικούς που κράτησαν συντροφιά με τις υπέροχες φωνές τους και φυσικά στον Πατέρα Ευάγγελο Τσαπρούνη που ευλόγησε την πίτα.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γεωπόνος μας Αχιλλέας Τσαπρούνης, ο οποίος έτυχε το φλουρί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023