ΠΑΣΟΚ για Χειμάρα: «Πέντε μέρες ο κ. Μητσοτάκης μαδούσε τη μαργαρίτα»

"Tο «επιτελικό κράτος» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς αίσθημα ντροπής"

4 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 4/1 το σχόλιο του για την παραίτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά μέσα στην ανακοίνωση: «Πέντε ημέρες ο κ. Μητσοτάκης μαδούσε τη μαργαρίτα αποφεύγοντας ακόμη και ένα άτυπο σχόλιο αποδοκιμασίας του βουλευτή του Θέμη Χειμάρα, που κατά παράβαση του συνταγματικού ασυμβιβάστου σύναπτε συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα, δε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, που εμφανίζει ως «επιτυχία» την παραίτηση Χειμάρα, αποκάλυψε ότι ο Α. Πάτσης δεν διαγράφηκε για όσα μεμπτά είχε κάνει, αλλά γιατί δεν παρέδωσε την έδρα του.

Είναι πια κατανοητό στους Έλληνες πολίτες ότι το «επιτελικό κράτος» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023