,

Στην Ιστιαία για τον Πολιούχο Άγιο Αθανάσιο ο Θανάσης Ζεμπίλης

Στην Ιστιαία, όπου εορτάζεται με εκκλησιαστική λαμπρότητα ο Πολιούχος Άγιος Αθανάσιος της πόλεως της Βόρειας Εύβοιας, παρευρίσκεται ο Θανάσης Ζεμπίλης.     Ο Βουλευτής Ευβοίας παρακολούθησε την θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, και στη συνέχεια συμμετείχε στη λιτανεία και την περιφορά της εικόνας.     Ο […]

18 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην Ιστιαία, όπου εορτάζεται με εκκλησιαστική λαμπρότητα ο Πολιούχος Άγιος Αθανάσιος της πόλεως της Βόρειας Εύβοιας, παρευρίσκεται ο Θανάσης Ζεμπίλης.  

 

Ο Βουλευτής Ευβοίας παρακολούθησε την θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, και στη συνέχεια συμμετείχε στη λιτανεία και την περιφορά της εικόνας.  

 

Ο εορτάζων Βουλευτής Ευβοίας δέχεται και ανταλλάσσει ευχές με εκπροσώπους του κλήρου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και με πλήθος πιστών που παρευρίσκονται στην Ιστιαία για να τιμήσουν την εορτή του Αγίου Αθανασίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024