Στον Δομοκό την Παρασκευή ο Χρήστος Σταϊκούρας

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού θα βρίσκεται την Παρασκευή ο Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας

10 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο κ. Σταϊκούρας, έχει δρομολογήσει σειρά συναντήσεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας και η πρώτη συνάντηση του έτους ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου στο Δήμο Δομοκού.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της τακτικής κοινωνικής λογοδοσίας προς τους πολίτες της Φθιώτιδας, που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με συνέπεια ο Υπουργός Οικονομικών, με τη μορφή του απολογισμού.

Υπενθυμίζεται, πως τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί 9 συνεντεύξεις τύπου και επιπλέον 7 στις έδρες των Δήμων, με σκοπό να αναδειχθεί ο προγραμματισμός και το σημαντικό έργο της Κυβέρνησης για τη Φθιώτιδα.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους Δημάρχους και με τη συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων, στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ είναι ανοικτές στους πολίτες.

Αντικείμενο της ειδικής συνάντησης θα είναι:

1ον_ Αξιολόγηση των έργων που υλοποιήθηκαν και της εξέλιξης αυτών που έχουν δρομολογηθεί, καθώς και των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί και κυρίως

2ον_Διατύπωση προτάσεων και έναρξη ιεράρχησης έργων και δράσεων για τη νέα Κοινοβουλευτική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023