,

Τετράμηνη παράταση στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε δήμους, περιφέρειες και άλλους φορείς» παρατείνεται για 4 μήνες.

25 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα και στις παρεμβάσεις που δέχτηκε από την ΚΕΔΕ και τις ΠΕΔ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του τρέχοντος προγράμματος.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την απόφαση τετράμηνης παράτασης του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα. Αίτημα που ο ίδιος ως πρόεδρος της ΠΕΔ έθετε στο αρμόδιο υπουργείο ως προτεραιότητα και ευχαριστεί για την ανταπόκριση. Η λειτουργία του προγράμματος και η απασχόληση των εργαζομένων που παρέχουν υπηρεσίες σε διάφορους τομείς του δήμου Καρπενησίου αποτελεί ανάχωμα και ενδυναμώνει την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του φορέα μας προσφέροντας εργασία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και παράλληλα διασφαλίζοντας παροχή ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών στο δήμο μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024