,

Τι ξεχωρίσαμε στη χθεσινή βράβευση του Χρήστου Σταϊκούρα

Οι απουσίες, τα δώρα και το προμήνυμα της νίκης

30 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν πράγματι μια εκδήλωση επιβράβευσης της προσπάθειας ανάταξης της Εθνικής Οικονομίας από έναν δικό τους άνθρωπο!

Οι επιστήμονες της Ν. Άμπλιανης Λαμίας, αναγνωρίζοντας την επιτυχία και διεθνή αναγνώριση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Χρήστου Σταϊκούρα, διοργάνωσαν μια θαυμάσια εκδήλωση προς τιμήν του, όπου το παρόν έδωσαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία των συναδέλφων του Υπουργού, Γιώργου Κοτρωνιά, ο οποίος μάλιστα θυμήθηκε και την εποχή που ήταν Δήμαρχος Λαμιέων και βοηθήθηκε σημαντικά από τον Χρήστο Σταϊκούρα, αλλά και της Ελένης Μακρή-Θεοδώρου, όπου δεν έλειψαν οι αιχμές για το ήθος και την ακεραιότητα κάποιων, τονίζοντας ότι δεν είναι όλοι έτσι κάποιοι έχουν σκοπό μόνο να προσφέρουν…

 

 

Αίσθηση, όμως προκάλεσε και η απουσία κάποιων…

Στην εκδήλωση δεν είδαμε τον Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη, τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, αλλά και τον Δήμαρχο Δομοκού Μπάμπη Λιόλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυναμικό παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων και μεγαλομέτοχος της ομάδας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, Γιώργο Ποντίκα.

Τα δώρα του Χρήστου Σταϊκούρα

Στον Υπουργό Οικονομικών, που ήταν και το τιμώμενο της εκδήλωσης, χαρίστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Συμεών το μετάλλιο του Οσίου Βησσαρίωνα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς και μια γκλίτσα από τους Αμπλιανίτες!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023