Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προγραμματίζει επιχειρηματικές αποστολές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Δηλώστε συμμετοχή

11 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2022 με εκπροσώπους & φορείς τουρισμού της περιοχής μας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σχεδιάζει την υλοποίηση επιχειρηματικών αποστολών στα πλαίσια διεθνών τουριστικών εκθέσεων για το έτος 2023.

Σύμφωνα με το τουριστικό πλάνο που έχει καταρτίσει η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, το Επιμελητήριό μας προγραμματίζει στοχευμένες επιχειρηματικές αποστολές δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού να προωθήσουν το τουριστικό προϊόν & να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις. Όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

https://forms.gle/DuwKejmHqx9NVTXC9

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους έγκαιρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του εκάστοτε γεγονότος για την καλύτερη οργάνωση της αποστολής & παράλληλα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα υποστηρίξει οικονομικά τη συμμετοχή τους σε μεγάλο ποσοστό.

Σημειώνεται ότι η λίστα συμμετοχής στα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα είναι ενδεικτική και ως Επιμελητήριο θα εξετάζουμε τη συμμετοχή μας ή όχι, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλώνεται κάθε φορά.

Υπεύθυνος Εκθεσιακής Πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: κ. Χρήστος Σανίδας

Υπεύθυνος δράσης: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023