Αμφίκλεια: Παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτών σήμερα

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30, στην Κεντρική Πλατεία Αμφίκλειας

2 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πλήρη ενημέρωση, σχετικά με την προγραμματισμένη κινητοποίηση των αγροτών στον Δήμο, είχε η Δημοτική Αρχή από τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αμφίκλειας, που έχουν κάνει προσυγκέντρωση με τα τρακτέρ τους στις εγκαταστάσεις της Αγροτικής Ένωσης Αμφίκλειας.

Μεταξύ άλλων εξέθεσαν τα κυριότερα αιτήματά τους ζητώντας τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30, στην Κεντρική Πλατεία Αμφίκλειας.

Ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημότες, αγρότες και μη, προς όλους τους επαγγελματίες και φορείς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να ενωθούν οι φωνές και οι δυνάμεις σε έναν αγώνα που μας αφορά όλους.

“Ο Δήμος μας, ως καθαρά αγροτικός, στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα, με τον καθέναν από εμάς να έχει είτε στην οικογένειά του είτε στον κύκλο του αγρότες και κτηνοτρόφους. Ανθρώπους της βιοπάλης που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών μας, γιατί συμμεριζόμαστε την αγωνία, την ανασφάλεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αγαπάμε τα χωριά μας και θέλουμε να τα βλέπουμε ζωντανά. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις και κίνητρα για νέους αγρότες, να στηρίξουμε την επιστροφή νέων ανθρώπων στην επαρχία και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους.

Όλοι μαζί, στην Κεντρική Πλατεία Αμφίκλειας διεκδικούμε τα αυτονόητα. Γιατί το μέλλον του αγρότη καθορίζει και το δικό μας μέλλον!”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024