,

ΑΣΕΠ: προσλήψεις στο δημόσιο

1.820 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο Δύο πακέτα προσλήψεων από τον ΑΣΕΠ αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφορούν μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και υπουργεία. 910 επικουρικοί: αφορά στην πρόσληψη 910 υπαλλήλων παραϊατρικών ειδικοτήτων. Ο νέος διαγωνισμός θα βγει τους επόμενους μήνες και θα προβλέπει επιπλέον  μόρια  για όσους εργάστηκαν στην Υγεία κατά την πανδημία. Με […]

14 Φεβρουαρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

1.820 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Δύο πακέτα προσλήψεων από τον ΑΣΕΠ αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφορούν μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και υπουργεία.

910 επικουρικοί: αφορά στην πρόσληψη 910 υπαλλήλων παραϊατρικών ειδικοτήτων.

Ο νέος διαγωνισμός θα βγει τους επόμενους μήνες και θα προβλέπει επιπλέον  μόρια  για όσους εργάστηκαν στην Υγεία κατά την πανδημία.

Με αυτήν την προκήρυξη θα ενισχυθεί το ΕΣΥ, καθώς προσλαμβάνεται παραϊατρικό προσωπικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, υποστηρικτικό μέσω των καταλόγων.

872 μόνιμοι στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών :ειδικότερα, μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ θα καλυφθούν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών 349 θέσεις ΠΕ και 71 θέσεις ΤΕ.

Παράλληλα θα διορισθούν με σειρά προτεραιότητας 38 άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και ειδικότερα 33 θέσεων  ΔΕ Λειτουργίας Σταθμάρχες, 3 θέσεων ΔΕ Λειτουργίας Ελεγκτές κομίστρου και 2 θέσεων  ΔΕ Λειτουργίας Εκδότες κομίστρου στην Σταθερές Συγκοινωνίες .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024