Κατέρρευσε το σύστημα της Lufthansa στη Γερμανία

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων  από και προς τα αεροδρόμια της Γερμανίας σε όλο τον κόσμο μάλλον λόγω καταστροφής καλωδίου κατά την διεξαγωγή έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται εδώ και ώρες από τα προβλήματα που δημιούργησε στο  πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa η κατάρρευση του συστήματος πληροφορικής. Στη Φρανκφούρτη δεν πραγματοποιούνται πτήσεις λόγω συμφόρησης ενώ ακυρώθηκαν όλες […]

15 Φεβρουαρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων  από και προς τα αεροδρόμια της Γερμανίας σε όλο τον κόσμο μάλλον λόγω καταστροφής καλωδίου κατά την διεξαγωγή έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Χιλιάδες επιβάτες ταλαιπωρούνται εδώ και ώρες από τα προβλήματα που δημιούργησε στο  πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa η κατάρρευση του συστήματος πληροφορικής. Στη Φρανκφούρτη δεν πραγματοποιούνται πτήσεις λόγω συμφόρησης ενώ ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις της εταιρίας μέσα στη χώρα και οι επιβάτες καλούνται να μετακινηθούν με άλλο τρόπο στον προορισμό τους.

Η εταιρεία, με ανακοίνωσή  στα social media πληροφόρησε τους πολίτες το κοινό για την κατάσταση που δημιουργήθηκε καθώς και  ότι το Check-in θα γίνεται, με μη ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς όμως να αναφέρει πως θα γίνονται οι πτήσεις χωρίς να λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024