,

Κέφι και χορός στο Καρναβάλι Αταλάντης (φωτογραφίες)

Με παρέλαση και παραδοσιακό γαϊτανάκι στην πλατεία Αταλάντης

28 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με σχολεία και συλλόγους της περιοχής συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 το καρναβάλι της Αταλάντης, το πρώτο μετά την πανδημία.

Το καρναβάλι παρακολούθησε πλήθος κόσμου, κατοίκων και επισκεπτών και συμμετείχαν πεζοπόρα τμήματα και άρματα. Το κέφι και η καλή διάθεση των συμμετεχόντων όλων των ηλικιών που δεν έπαψαν να χορεύουν στιγμή προσέφεραν έντονες αποκριάτικες εικόνες στους θεατές. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης ακολούθησε το παραδοσιακό γαϊτανάκι στην πλατεία της Αταλάντης από το χορευτικό του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών, ενώ ακολούθησε χορός για τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην προετοιμασία και υλοποίηση του καρναβαλιού της Αταλάντης, καθώς και τους χορηγούς των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Το 2023 ήταν έτος επανεκκίνησης και οδηγός για ακόμη καλύτερες αποκριάτικες εκδηλώσεις για το 2024!

Το τριήμερο πραγματοποιήθηκαν παράλληλες αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Λοκρών από τις Κοινότητες, τους Συλλόγους και τα Σχολεία με τη συνδρομή του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024