Λαμία: Σεμινάριο για τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

16 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, με την υποστήριξη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Καραγκούνη Γεωργία”, διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: “Εξαρτητικές Συμπεριφορές & Εθισμοί: Ο ρόλος της Οικογένειας στην Πρόληψη”.

Η δράση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το φαινόμενο της εξάρτησης και να συζητήσει σχετικούς προβληματισμούς με το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων (αμφιθέατρο) της ΔΕΥΑ Λαμίας (Α. Παπανδρέου και Τ. Ισαάκ).

Εισηγητές:

Δημήτριος Μπασδέκης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Κέντρου Λάρισας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Λαμπρινή Λεοπούλου-Λια, Κοινωνική Λειτουργός, Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημήτριος Παπαδήμας, Ειδικός Θεραπευτής, Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024