Στερεά: Κλειστά τα περισσότερα σχολεία αύριο

Πως θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Τετάρτη 8/2

7 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία), αλλά και οι Παιδικοί Σταθμοί και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, για την ασφάλεια των μαθητών.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε για την Τετάρτη 8η Φεβρουαρίου 2023:

η διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023.

Στις 9.00 η έναρξη λειτουργίας όλων των λοιπών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων [πλην της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης] καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων.

Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ, το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης και οι Δημοτικές Φιλαρμονικές του Δήμου Λοκρών, δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Τα μαθήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα γίνουν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Στον Δήμο Στυλίδας αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών βαθμίδων, καθώς επίσης και στην Δ.Ε. Εχιναίων και Δ.Ε. Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας για την Τετάρτη 08-02-2023 και την Πέμπτη 09-02-2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή.

Επιπλέον αποφασίζεται η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων την Τετάρτη 8-02-2023 και την Πέμπτη 9-02-2023 στις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Στυλίδας, με ώρα προσέλευσης 9:00΄, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Στυλίδας θα λειτουργήσει κανονικά.

Εύβοια

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Μετά από απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, λόγω των εξελισσόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023,

Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαρτίου 2023