,

Το Επιμελητήριο Εύβοιας δίπλα στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse» 3 έως 5 Φεβρουαρίου

1 Φεβρουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Επιμελητήριο συμπράττει σε μια ακόμη δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και των επιχειρήσεων του τόπου.

Ο Φορέας με την Περιφέρεια θα στηρίξουν οικονομικά, τη συμμετοχή τριών παραγωγικών ευβοϊκών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας «Salon FestiVitas à Mulhouse», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο της Μιλούζ, στη Γαλλία.

Το Επιμελητήριο δηλώνει στοχευμένα παρόν, σε μια ακόμη προσπάθεια 3 ευβοϊκών επιχειρήσεων [ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ BEE WELL (ΜΕΛΙ) – ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΒΑΛΛΗ (ΛΑΔΙ-ΕΛΙΕΣ) – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΥΚΑ ΚΥΜΗΣ)], για την ανάδειξη των προϊόντων τους και για την ενδυνάμωση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, σε μία αγορά ελκυστική για τα εν λόγω τοπικά προϊόντα.

Παράλληλα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Γαστρονομίας, Μέλη της Διοίκησης στοχεύοντας στην ενίσχυση της διακριτής ταυτότητας του Νομού και στην αύξηση της επισκεψιμότητας του, θα προβάλουν το τουριστικό προϊόν του, μέσα από B2B συναντήσεις, διανομή έντυπου υλικού και προβολή video τουριστικών εμπειριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023