,

1ο Συνέδριο Real Estate από το REAL Group

"Σε μια γεμάτη προκλήσεις εποχή οφείλουμε να είμαστε προσανατολισμένοι σε παρεμβάσεις."

30 Μαρτίου 2023

του/της Βάσω Δημητράντζου

Ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, σε μήνυμα που απηύθυνε μέσω βίντεο στο 1ο Συνέδριο Real Estate από τον όμιλο REAL Group για το Real Estate, συνεχάρη τον Όμιλο Real Group για την διοργάνωση του συνεδρίου. «Πολύ σωστά εστιάζουμε στην νέα εποχή που ανοίγεται στην αγορά ακινήτων. Παρατηρούνται ενθαρρυντικά μηνύματα. Η συσχέτιση μεταξύ ρυθμών οικονομίας και η ανάπτυξη στην αγορά ακινήτων είναι απόλυτα συνδεδεμένη», είπε.’

«Σε μια γεμάτη προκλήσεις εποχή οφείλουμε να είμαστε προσανατολισμένοι σε παρεμβάσεις. Η χρηματοδότηση για την ανέγερση της εθνικής πινακοθήκης και η ανάπλαση του φαληρικού όρμου αποτελούν ελάχιστα παραδείγματα με τα οποία συμβάλλει η περιφέρεια αττικής στην ανάπτυξη της επόμενης ημέρας για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Η αξιοποίηση μεγάλων εγκαταστάσεων για τη δημιουργία συνεδριακών χωρών θα μπορούσε να βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη».

Τέλος, ο περιφερειάρχης Αττικής στάθηκε στην ενότητα που σχετίζεται με τις «έξυπνες»  πόλεις που αποτελεί προτεραιότητα. «Η περιφέρεια αττικής έχει ήδη περάσει σε μια νέα ψηφιακή εποχή με περισσότερες από 200 υπηρεσίας που θα φτάσουν σύντομα τις 253. Στόχος μας είναι μέχρι το 2030 να φτάσει το 80% των υπηρεσιών της περιφέρειας σε ψηφιακή μορφή».

Πλατινένιος χορηγός του συνεδρίου είναι η Prodea Investments, αργυροί χορηγοί η Eurolife FFH και η R.E.D.S. (Εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ). Επίσης, χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: Alpha Wood GroupEuropa, ΔΕΗ, PremiaBriQDimandHellenic Public Properties, ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και Revithis Partners.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Ιουνίου 2023
7 Ιουνίου 2023