,

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του παλαιού γηπέδου των Θεσπιών

Γιώργος Ντασιώτης: "Ενας χώρος αναψυχής γεννιέται!!!"

14 Μαρτίου 2023

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύμβαση ύψους 170.000 ευρώ υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη, για την ανάπλαση του παλαιού γηπέδου της Κοινότητας των Θεσπιών, με σκοπό την δημιουργία ενός πόλου έλξης και αναψυχής για τους κατοίκους, αλλά και για τους μαθητές των όμορων σχολείων.

Η ανάπλαση αφορά στην τοποθέτηση στο χώρο του παλαιού γηπέδου αστικού εξοπλισμού, υπαίθριων οργάνων εκγύμνασης, πρασίνου, στην ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, στην ενσωμάτωση του μικρού γηπέδου ποδοσφαίρου και στην κατασκευή νέας περίφραξης.

Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης ύψους 170.000 ευρώ, με το οποίο θα χρηματοδοτηθεί το έργο, προέρχεται από το Πράσινο Ταμείο και από ίδιους πόρους του Δήμου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Ντασιώτης δήλωσε σχετικά: “Η μεταφορά του γηπέδου, παλαιότερα, μερικές εκατοντάδες μέτρα βορειότερα, μας έδωσε τη δυνατότητα, πλέον, να σχεδιάσουμε τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής. Σήμερα λοιπόν ανακοινώνουμε τη δημιουργία του. Με τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, υπαίθρια όργανα εκγύμνασης, πράσινο, ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, ενσωμάτωση του μικρού γηπέδου ποδοσφαίρου, που έχουμε ήδη φτιάξει, νέα περίφραξη αναπλάθουμε και αναδεικνύουμε αυτόν τον όμορφο χώρο.Υπογράψαμε τη σύμβαση προϋπολογισμού 170.000 ευρώ και η χρηματοδότηση είναι από το Πράσινο Ταμείο και πόρους του Δήμου μας. Είμαι βέβαιος ότι θα αρέσει πολύ το τελικό αποτέλεσμα !!!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024