Αιφνίδιος θάνατος αρχισμηνία στην αεροπορική βάση Τανάγρας

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

22 Μαρτίου 2023

του/της Newsroom

Αρχισμηνίας 43 ετών – που υπηρετούσε στην 26η μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην αεροπορική βάση Τανάγρας – έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά το τέλος αγώνα καλαθοσφαίρισης, που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο του ετήσιου πρωταθλήματος αγώνων καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πρόκειται για τον αρχισμηνία Τάσο Μπαλάφα, που έφυγε από τη ζωή μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της Αεροπορίας σε ηλικία 43 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πρωτέα Σχηματαρίου και την ομάδα της Αεροπορίας, ο 43χρονος πατέρας δύο παιδιών κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για να αλλάξει. Εκεί τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του, που είναι και αυτή πρώην μπασκετμπολίστρια και σήμερα προπονήτρια. Έγιναν μαλάξεις, ενώ ο γιατρός του αγώνα προσπάθησε να τον επαναφέρει με τον απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024