Εκδήλωση της ερευνητικής ομάδας DAISSy του ΕΑΠ

θέμα “Αξιοποιώντας τα επιτραπέζια παιχνίδια στην εκπαίδευση”

2 Μαρτίου 2023

του/της Βάσω Δημητράντζου

H ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση και πρακτικό εργαστήριο LEGO® Serious Play, με θέμα: “Αξιοποιώντας τα επιτραπέζια παιχνίδια στην εκπαίδευση”
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου TEGA – Training the Educators to Facilitate the Teaching and Assessment of the Abstract Syllabus by the use of Serious Games. Θα λάβει χώρα την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30 έως 20.30, στο ξενοδοχείο “Αστήρ”, Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και κυρίως σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ και να μεταφορτώσετε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ.

Ο κύριος στόχος του έργου TEGA είναι να αναπτύξει μια στρατηγική διδασκαλίας βασισμένη στο παιχνίδι, με σκοπό να επιφέρει αλλαγή στις παραδοσιακές παιδαγωγικές πρακτικές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αυτή η προσέγγιση αναμένεται να ενισχύσει τις ακαδημαϊκές δεξιότητες των εκπαιδευτικών στα Πανεπιστήμια, καθώς και τη μαθησιακή διαδικασία των φοιτητών/τριων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μπορείτε να κάνετε προεγγραφή στην εκδήλωση μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr & vicky.maratou@daissy.eap.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Ιουνίου 2023