Η TEKA Systems ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στην εταιρεία Παντελής Κ. Δονούπογλου

Η TEKA Systems Business Solutions ολοκλήρωσε την εφαρμογή SAP Business One στην εταιρεία Παντελής Κ. Δονούπογλου

23 Μαρτίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η TEKA Systems, Gold Partner (Χρυσός Συνεργάτης της SAP), με παρουσία και έργα σε όλον τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένα νέο έργο σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης SAP Business One για την εταιρεία Παντελής Κ. Δονούπογλου Α.Ε.

H εταιρεία Π.Κ. Δονούπογλου, στην πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επέλεξε την ΤΕΚΑ Systems για τη βελτίωση της λειτουργίας του SAP Business One ERP. Η βελτίωση βασίστηκε στις βέλτιστες πρακτικές που ενσωματώνουν τα συστήματα SAP και αφορούσε το σύνολο των δραστηριοτήτων και διαδικασιών της.

Η υλοποίηση του έργου περιελάμβανε τη μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή όλων των δομικών στοιχείων μίας επιχείρησης όπως ενδεικτικά: την πλήρη κάλυψη της Οικονομικής Διαχείρισης, της Ελεγκτικής, των Πωλήσεων και της Διανομής, της Διαχείρισης αυτοματοποιημένων Αποθηκών και Υλικών, τη διαχείριση CRM και τη διασύνδεση με VOiP τηλεφωνικό κέντρο κλπ. Ενδεικτικά η διαχείριση του μεγάλου αριθμού κωδικών που ξεπερνούν τις ογδόντα χιλιάδες και η παρακολούθηση των αποθεμάτων, τόσο για την ορθή αξιολόγηση για το ύψος των αποθεμάτων όσο και για τη μείωση του υπερβάλλοντος αποθέματος είναι ένας τομέας όπου το SAP Business One με τα εργαλεία που διαθέτει, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Π. Κ. Δονούπογλου.

Το έργο  παραδόθηκε και βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Π. K. Δονούπογλου. Με την εφαρμογή του SAP Business One τα θετικά αποτελέσματα είναι ήδη γεγονός. Παράλληλα  η TEKA Systems συνεχίζει να προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης για την αποτελεσματική παραγωγική λειτουργία του συστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να δείτε στο Video https://youtu.be/EmveaW9enJM

Σχετικά με την ΤΕΚΑ Systems Business Solutions

Η TEKA Systems Business Solutions, δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας με έμφαση στις επιχειρησιακές εφαρμογές στην Ελλάδα και διεθνώς. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό – υλοποίηση και υποστήριξη σύνθετων και απαιτητικών έργων SAP. Την εμπιστεύονται περισσότεροι από 300 πελάτες, στους οποίους παρέχει μέσω της τεχνολογίας, καινοτόμες λύσεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ώστε να επιτύχουν την επιχειρησιακή τους αριστεία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα  www.tekasystems.gr.

Σχετικά με την Παντελής Κ. Δονούπογλου Α.Ε.

Η Παντελής Κ. Δονούπογλου Α.Ε. είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με πλέον του μισού αιώνα επιτυχημένη λειτουργία. Οι πελάτες της εταιρείας ανήκουν σε κλάδους όπως είναι η ναυτιλία, η επεξεργασία ορυκτών, η γεωργική παραγωγή, η κλωστοϋφαντουργία, τα τρόφιμα και ποτά, η συμβατική ενέργεια και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αρκετούς άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η εταιρεία ειδικεύεται στα ρουλεμάν και στη γενική μετάδοση, ενώ έχει εμπλουτίσει τη γκάμα της με συστήματα λίπανσης, διαγνωστικά όργανα, εργαλεία και είδη ατομικής προστασίας.  Η Π. Κ. Δονούπογλου συνεργάζεται και εκπροσωπεί μερικούς από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, όπως ο όμιλος Jtekt-Koyo στην  Ιαπωνία και η SKF στη Σουηδία. Η εξαγωγική δραστηριότητα είναι ανεπτυγμένη και ο στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση σε πάνω από τις πενήντα χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα. http://donoupoglou.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Ιουνίου 2023