Κομοτηνή: Φοιτήτρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο Πανεπιστήμιο

Την είδηση μάλιστα δημοσιοποίησε το Τμήμα με ανάρτηση

28 Μαρτίου 2023

του/της Βάσω Δημητράντζου

20χρονη φοιτήτρια, του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή καταγγέλλει πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από άγνωστο άνδρα περίπου 30 ετών, μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Την είδηση μάλιστα δημοσιοποίησε το Τμήμα με ανάρτηση που έκανε σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.

H ανακοίνωση του τμήματος στα social-media:

“Την Τετάρτη το απόγευμα στον χώρο των προκάτ, φοιτήτρια παρενοχλήθηκε έντονα και επιμόνως από άγνωστο άντρα, σχετικά υψηλό και λιγνό, ηλικίας γύρω στα 30, κατά τις οκτώ το απόγευμα, και ενώ η αίθουσα Α προκάτ ήταν γεμάτη από φοιτήτριες και φοιτητές. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην ασφάλεια Κομοτηνής. Ειδοποιήθηκε επίσης ο φύλακας υπηρεσίας. Παρακαλούμε θερμά, μέχρι να ταυτοποιηθεί το άτομο, να ειδοποιηθούν εάν είναι δυνατόν όλοι και όλες οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μέσα από κάθε δυνατό μέσο επικοινωνίας, γιατί συνήθως αυτά τα άτομα επιστρέφουν στους ίδιους χώρους, πολύ περισσότερο τώρα που αυτός γνωρίζει πως ο χώρος είναι ξέφραγο αμπέλι, με ελλιπή φωτισμό, πάρα πολλές νεαρές γυναίκες και ελάχιστους άντρες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Ιουνίου 2023