Ξεκινά σε λίγο η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Φθιώτιδα

η παρουσία του Πρωθυπουργού θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον για πολλούς και διαφόρους λόγους, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρόν και χιλιάδες κόσμου

27 Μαρτίου 2023

του/της Newsroom

Στις 10 το πρωί αναμένεται να φτάσει ο Πρωθυπουργός στον Αγ. Κωνσταντίνο, απ’ όπου θα ξεκινήσει την επίσκεψή του στη Φθιώτιδα.

Το μεσημέρι, στις 13:00, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων. Ενώ στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, όπου αναμένεται ν’ αναφερθεί στα διλήμματα των επερχόμενων εκλογών και να ζητήσει από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Κυβερνητικής παράταξης να δώσουν δυναμικό παρόν σ’ αυτές.

Σίγουρα η παρουσία του Πρωθυπουργού θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον για πολλούς και διαφόρους λόγους, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρόν και χιλιάδες κόσμου. Πολλοί θα είναι αυτοί που θέλουν να διαπιστώσουν αν ο πρ. βουλευτής Θέμης Χειμάρας, θα είναι και πάλι υποψήφιος με τη ΝΔ. Μια εκκρεμότητα που αναμένεται να έχει πολλές προεκτάσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη Στερεά υπάρχει εκκρεμότητα και με το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, με την παραίτηση της Σοφίας Νικολάου. Έχει ακουστεί η υποψηφιότητα πρ. συνεργάτιδός της και στη γραμματεία και στο προσωπικό γραφείο της κας Νικολάου, κάτι που όμως θα σημαίνει την προσχηματική παραίτηση, εκ μέρους της πρ. γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής. Ενώ δεν πρέπει να αγνοηθεί η πιθανή πρόταση στην δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο, Ιωάννα Δαριβέρη, η οποία έχει τη στήριξη και ισχυρού οικονομικού παράγοντα της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024